Ny studie: Pröva dig fram till framgång

Här är taktiken som gör att vissa företag lyckas bättre än andra, enligt en ny undersökning.

Satsa genom att testköra projektet först. Vi hjälper dig med finansieringen. (Foto: David Travis / Unsplash.com)

Satsningar kostar pengar men för att inte hamna fel är ett vinnande koncept att pröva sig fram i stället för att köra skarpt läge direkt.

Det handlar enligt en ny studie om pricksäkerhet efter testkörning. Innovation i all ära men att testa sig fram till det som visar sig vara rätt är viktigare än innovation för att nå framgång, visar rapporten.

Kom ihåg alltså att köra provskott innan du går all-in i nya projekt. Risken är annars att du slänger pengar i sjön och att företaget får problem med sin fortsatta existens.

En primär framgångsfaktor är eftertänksamhet. Innan du skrider till verket bör du fundera över hur stor satsningen ska vara och hur du når målet. Reflektera och utvärdera vad som är rimligt och strategiskt möjligt för just ditt företag.

Du som driver eget vet säkert att satsningar inte är gratis. Om du behöver få loss ett kapital till att boosta ditt företag på ett smart sätt finns det alltid möjlighet att ansöka om ett lån hos oss på Uppland Kredit.

Vi behandlar din ansökan snabbt. Svar har du inom 24 timmar alla arbetsdagar.

Lycka till.

Ansök om företagslån

Nyheter

Var tredje företagare drabbad av it-brott – så skyddar du bolaget

Alarmerande ökning av bedrägerier och kapade lösenord mot svenska företagare. De senaste två åren har andelen företagare som utsatts för it-brottslighet ökat med över 50 procent – från 19 till 29 procent.

Krångliga 3:12-regler kan hårdna

Fåmansbolag hotas av skattehöjningar i stället för lättnader i det redan snåriga regelverket.

Två stora hot mot småföretagens tillväxt

Kompetensbrist och kostnader hindrar företagen från att nyanställa och växa, visar ny rapport.
Fler nyheter