Expansionsbehov? Här finns hjälpen

Ge inte upp hoppet. När banken säger nej finns det en finansieringslösning.

Foto: Unsplash.com

Uppland Kredit är en aktör som gärna vill bidra till att ditt företag får möjlighet att växa. Ansökan är enkel och svaret får du snabbt.

Ett par tips på vägen för dig som söker företagslån är att vara förberedd och målinriktad.

Om vi får grepp om hur din affärsverksamhet och framtid ser ut underlättar det handläggningen. Var alltså tydlig med dina visioner, om det efterfrågas, och hur din plan ser ut för att nå dit.

Se gärna till att ha en budget klar för intäkter, kostnader och kassaflöden och förklara vid önskemål hur du tänkt betala tillbaka lånet.

Vi räknar på om din verksamhet genererar tillräckligt med pengar för att täcka både räntor och amortering för lånet. Därför är det bra om du kan redogöra för hur bolaget planerat att återbetala lånet.

Om lånet ska finansiera en investering, till exempel inköp av en ny maskin, är det en fördel om du visar hur investeringen ökar produktionskapaciteten och vilken effekt den ökade volymen får på bolagets omsättning och resultat.

I första hand är det alltså viktigt att du är tydlig med vad lånet ska användas till, och kom ihåg att inte göra några lyckokalkyler när du presenterar företagets budget.

Ta tillfället i akt och ansök i dag om ett företagslån, dina chanser att få ja är goda.

Ansök om företagslån

Nyheter

Var tredje företagare drabbad av it-brott – så skyddar du bolaget

Alarmerande ökning av bedrägerier och kapade lösenord mot svenska företagare. De senaste två åren har andelen företagare som utsatts för it-brottslighet ökat med över 50 procent – från 19 till 29 procent.

Krångliga 3:12-regler kan hårdna

Fåmansbolag hotas av skattehöjningar i stället för lättnader i det redan snåriga regelverket.

Två stora hot mot småföretagens tillväxt

Kompetensbrist och kostnader hindrar företagen från att nyanställa och växa, visar ny rapport.
Fler nyheter